loading...
مشاوره مدیریت
نیاز بازدید : 44 شنبه 22 تیر 1398 نظرات (0)
راه اندازی استارت آپ

راه اندازی استارت آپ و اصول اولیه آن‌ که می‌تواند ریسک شکست را کاهش دهد

راه اندازی استارت آپ خودتان می‌تواند زندگی شما را برای همیشه تغییر دهد. می‌تواند شما را از یک کار خسته‌کننده و ناپایدار آزاد کند و به شما انعطاف‌پذیری برای کار در خانه، در یک دفتر، یا فضای کاری مشترک را بدهد. کارآفرین بودن به شما این امکان را می‌دهد که ساعت‌های خود را تنظیم کنید، کارکنان خود را انتخاب کنید و مسیر شغلی رؤیایی خود را پیگیری کنید. انجام درست این کار به معنی پول بیشتر و درعین‌حال لذت بسیار است. اما شروع کسب‌ و کار، کار آسانی نیست. به شجاعت، انرژی و عزم نیاز دارد. با خودتان صادق باشید. آیا شجاعت غلبه بر سلسله بی‌نهایتی از موانع را دارید؟ آیا انرژی استقامت در هر دو زمان‌های خوب و بد را دارید؟ آیا می‌توانید عزم و اراده خود را در طولانی‌مدت حفظ کنید؟ اگر این‌طور باشد، شما در ماجراجویانه‌ترین بخش زندگی خود هستید. یاد خواهید گرفت که بر روی منابع داخلی که هرگز متوجه آن‌ها نبودید، تمرکز کنید. احساس تحقق آرزوها و رضایتی به دست خواهید آورد که هیچ‌کسی تجربه نکرده است و بهتر از همه، هنگامی‌که یک کارآفرین باشید، دیگر برای هیچ‌کس کار نمی‌کنید. برای راه اندازی استارت آپ چه باید کرد؟ ایران مدیر در ادامه شش توصیه برای راه اندازی عملی یک کسب‌وکار را ارائه می‌کند.

۱٫ برای راه اندازی استارت آپ به یک کسب‌وکار متعهد شوید

افرادی که شرکت‌های موفق را ایجاد می‌کنند، در یک زمان یک شرکت ایجاد می‌کنند. شما باید کاملاً به ایده بزرگ خود متعهد باشید. کارآفرینی به آخرین مد مربوط نیست. کارآفرینی تعهد به چیزی است که مقدار زیادی از زمان شما و احتمال کمی پولتان را می‌گیرد؛ بنابراین کسب‌وکار خود را عاقلانه و با برنامه‌ریزی شروع کنید و برای موفقیت آن تمام‌وقت خود را اختصاص دهید.

۲٫برای راه اندازی استارت آپ، صنعت خود را بشناسید

اگر می‌خواهید یک رستوران باز کنید، قبل از آن در یک رستوران کار کنید. اگر می‌خواهید یک شرکت بازاریابی راه‌اندازی کنید، به تجربه در آن صنعت نیاز دارید؛ علاوه بر این باید در حوزه کسب‌وکار خود تحقیق کنید؛ و این کار راحت‌تر از همیشه است. شما می‌توانید از طریق وب‌سایت‌ها، وبلاگ‌ها، کتاب‌های الکترونیکی و… صنعت موردنظرتان را بررسی کرده و حتی درباره وب‌سایت‌های رقبای خود به‌صورت آنلاین اطلاعات زیادی کسب کنید. اطمینان حاصل کنید که در لینکدین، فیس‌بوک یا سایر رسانه های اجتماعی در گروه‌های مناسبی عضو هستید و همواره در مورد آن‌ها مطلع باشید.

۳٫ به سازمان‌های مناسب بپیوندید

پیوستن به سازمان‌های حرفه‌ای در حوزه کاری‌تان یا سازمان‌هایی که از طریق برنامه‌های آموزشی و شبکه‌سازی، کارآفرینان و استارتاپ‌ها را پشتیبانی می‌کنند ضروری است. فراموش نکنید که در کنفرانس‌ها و سمینارها شرکت کنید. ازآنجاکه ده‌ها گزینه برای انتخاب وجود دارد، ممکن است در آن غرق شوید؛ بنابراین توصیه می‌کنیم عاقلانه انتخاب کنید. نگاهی به اطراف بیاندازید و سپس به دو یا سه سازمانی که برای شما مناسب‌تر هستند بپیوندید؛ در کنفرانس‌هایی که سخنرانان آموزنده‌ای دارند و کارگاه‌های آموزشی‌ که می‌توانید با مردم ملاقات کرده و شبکه‌سازی کنید شرکت کنید تا به شما در سفر کارآفرینی‌تان کمک کند و شما هم به آن‌ها کمک کنید.

۴٫ برای راه اندازی استارت آپ، یک طرح کسب‌وکار ایجاد کنید

به‌احتمال‌زیاد شما برای راه اندازی استارت آپ خود از منابع مالی، کارت‌های اعتباری و یا پول قرض گرفته‌شده از خانواده و دوستانتان استفاده می‌کنید. اگر به دنبال سرمایه‌گذاران خارجی و یا سرمایه‌گذاران فرشته باشید، احتمالاً به طرح جامع کسب‌وکار نیاز ندارید، بلکه به «طرح اولیه کسب‌وکار» نیاز خواهید داشت: یک سند سه تا چهارصفحه‌ای به‌عنوان راهنمایی در مسیر توسعه کسب‌وکار. در اینجا مواردی ارائه‌شده است که فکر می‌کنیم باید در طرح کسب‌وکار خود بگنجانید:
  • توضیح روشنی ازآنچه کسب‌وکار شما انجام می‌دهد و افرادی که به آن خدمت می‌کند.
  • توضیح روند کار روزانه کسب‌وکار
  • لیستی از مسئولیت‌های شما
  • فهرستی ازآنچه شما انجام خواهید داد و آنچه دیگران انجام می‌دهند
  • تخمینی از هزینه اجرای کسب‌وکار برای سال اول
  • برآوردی از چگونگی پرداخت هزینه‌های سال اول، از طریق فروش یا از سوی دیگر منابع

۵٫ شما نمی‌توانید این کار را به‌تنهایی انجام دهید؛ پس یک تیم بسازید

یکی از بزرگ‌ترین افسانه‌ها درباره شروع یک کسب‌وکار این است که باید کاری را به‌تنهایی انجام دهید. حقیقت این است که شما بدون کمک نمی‌توانید یک کسب‌وکار عالی ایجاد کنید. شما باید با استفاده از طرح کسب‌وکار خود به‌عنوان یک راهنما، سه تیم: مشاوران حرفه‌ای، هیئت‌مدیره غیررسمی و کارکنان خود را باهم ترکیب کنید. مشاوران حرفه‌ای افرادی هستند که به شما در مبانی راه اندازی استارت آپ مانند چگونگی ترکیب، نوع بیمه‌ای که باید تحت پوشش آن قرار گیرید و محل کار – دفتر، خانه، انکوباتور و غیره- مشاوره می‌دهند. این افراد حرفه‌ای عبارت‌اند از یک حسابدار، یک نماینده بیمه، یک وکیل و احتمالاً یک کارگزار املاک و مستغلات. قبل از استخدام این متخصصان اطمینان حاصل کنید که این افراد، مورد توصیه دیگر صاحبان کسب‌وکارهای کوچک هستند. هیئت‌مدیره غیررسمی شما گروهی از مشاوران بدون حقوق است که اغلب از همکاران کسب‌وکار و همچنین آشنایان با تخصص کسب‌وکار تشکیل‌شده‌اند و شما را در یافتن استراتژی ورود به دنیای کسب‌وکار هدایت می‌کنند. از درخواست مشاوره خجالت نکشید. تنها زمانی که بپرسید چند نفر مایل هستند به شما کمک کنند شگفت‌زده خواهید شد. انتظار می‌رود حداقل چهار بار در سال با این گروه ملاقات کنید. کارکنان شما تیمی هستند که روزانه با شما کار می‌کنند تا به کسب‌وکارتان کمک کنند. اگر برای کارکنان تمام‌وقت آماده نیستید، به جذب کارآموزان کالج یا کارمندان نیمه‌وقت فکر کنید. سعی نکنید تمام کارها را به‌تنهایی انجام دهید؛ این اشتباه است. در عوض بر روی فعالیت‌های کلیدی تمرکز کنید که بزرگ‌ترین بازده را برای شما دارند.

۶٫ از خودتان به‌خوبی مراقبت کنید و کنجکاو باشید

«استراحت دادن به خودتان» را یک قانون تلقی کنید. زمانی را برای گذراندن دور از کار اختصاص دهید. اطمینان حاصل کنید که با خانواده و دوستانتان ارتباط برقرار می‌کنید و به‌اندازه کافی تعطیلات دارید. هنگامی‌که شما در دنیای خصوصی خودتان کار می‌کنید، تصمیم‌گیری عاقلانه غیرممکن است. دور شدن به شما کمک می‌کند تا کسب‌وکارتان را به‌وضوح ببینید و باعث می‌شود زندگی، بسیار جالب‌تر و سرگرم‌کننده‌تر شود. راه اندازی استارت آپ یک ماجراجویی است. اجازه ندهید این کار سخت شود. آیا شما در راه اندازی استارت آپ و توسعه کسب‌وکار خود از این توصیه‌ها استفاده کرده‌اید؟ چه موارد دیگری را برای استحکام یک تجارت نوپا ضروری می‌دانید؟ لطفاً نظرات خود را با کاربران ایران مدیر به اشتراک بگذارید.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 21
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 7
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 9
  • باردید دیروز : 51
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 67
  • بازدید ماه : 60
  • بازدید سال : 754
  • بازدید کلی : 4,652